Støt KFUM-Spejderne hver gang du tanker med OK

KFUM-Spejderne i Tommerup har indgået en sponsoraftale med OK

Du kan nu støtte KFUM-Spejderne i Tommerup, hver gang du tanker ved OK. Det koster dig ikke ekstra at støtte – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr.

Således gør du: Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play - husk at vælge KFUM-Spejderne i Tommerup i appen - se billederne nedenfor.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte KFUM-Spejderne i Tommerup nu. Og så sørger de for at ændre det.

Her er en kort video om at støtte via OK app'en og om at støtte med OK kort

Støt ekstra med OK Mobil og OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Frendø Ebbesen.